Rabu, 04 April 2012

Makin Galak Cam-Whore!

As Salam semua

Yeay! Inilah hari yang ditunggu-tunggu buat sekelian geng Android. Kalau dulu, Iphone boleh berbangga sebab adanya Instagram, aplikasi camwhore yang sangat eksklusif, tapi hari ni akhirnya Instagram boleh juga digunakan oleh pemilik Android. Dan sudah semestinya akulah insan yang terpaling gembira. 

cepat sikit loading bar, aku dah tak sabar ni!

Sudah semestinya semakin camwhore aku. Makin banyak gambar-gambar cantik yang aku nak share dengan satu dunia.  Sebab aku percaya dari mata turun ke hati. Dan semuanya bermula Hanya Dari Mata. *ecececeh macam nama blog sapa lah tu kan? (sambil mata pandang header)*

Jangan lupa untuk be my follower : Innanieariff


p/s: penggunaan perkataan cam-whore disini bermaksud 'gila-camera' bukan sebagaimana dalam wikipedia. peace yaw!




0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive