Jumat, 30 Maret 2012

Speechless

As Salam semua

*enrty ni takde niat untuk riak pun. sekadar kongsi kegembiraan. noted! 

Speechless. Alhamdulillah...Tak tahu nak cakap apa. Terima kasih pada tuan punya badan yang beri. Walaupun besday lama lagi bulan 5 nanti, tapi hadiah dah dapat dulu. On the day nanti, dia takde disini katanya. Nak buat macam mana? Pasghah je lah! *tiru Lisa Surihani. Malangnya, satu ape aku tak reti guna BB ni. Kena cari tutorial kat you tube bagai. Siap mintak member aku ajar lagi macam mana nak setup BBM. Punyalah jakun kan?! Walau apa pun, galaxy tetap nombor satu. Yang perfume tu, memang dah lama target. Since dia released di pasaran dah mengidam. Bau dia sedap. Lembut dan manis. Aku memang suka manis-manis ni. Baru feeling adiiiikkkk maaaaaaaanisssssss!!! 




Tocey-tocey pada ehem-ehem yang bagi. Nanti besday awak, kita bagi kiss je lah ye! *lempang!* ;X


p/s: Rindu Cik Puan Bunga tibe-tibe...




0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive