Rabu, 22 Februari 2012

Takut Kucing

As Salam semua

Lepas Isyak tadi, tangan gatal bukan paint. Tak niat pun nak update sebarang entry hari ni. Entah. Mood ke laut. Tapi, dalam kepala memang dah ada point nak story. Pasal kucing. Eh, bukan. Orang yang geli atau takut kucing. Penah jumpa tak? 

 




Aku takde masalah pada situasi 1dan 2. Lantak dia lah kan...Yang annoying nak mati, tu situasi nombor 3. Aku rasa macam mengada-ngada lah pulak kalau budak perempuan takut kucing over-over ni. Sampai jerit meroyan tak tentu hala. Macam nampak rimau gamaknya. Lagi parah, lari kelam kabut sampai kerusi tunggang terbalik. Sambil ketawa dan jerit-jerit manja. Kau tak rasa itu attention-seeker ke namanya? 

Kucing je kot. Kalau ye pun kau geli atau tak suka atau allergic atau apa sahaja alasan, janganlah meroyan menjerit-jerit. Its too much lah! Nampak macam kau cari publisiti murahan. Pernah aku jumpa ada sorang budak perempuan ni, punya takut dengan kucing, dia amik air panas yang dia minum curah kat kucing tu. Mencicit kucing tu lari sebab kepanasan. Tak ke aniya tu namanya. Salah apa kucing tu dengan kau. Halau elok-elok sudahlah! Kucing pun ada perasaan lah. Plus, kucing haiwan kesayangan Nabi tau... 


* Jangan gelak dengan hasil parkinson tangan 


0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive