Jumat, 23 Desember 2011

Orang Lain Sambut Krismas, Aku Yang Dapat Hadiah!

As Salam semua

Sapa-sapa pun akan meloncat bila dapat hadiah. Lagi-lagi kalau hadiah tu memang osem habis. Cuti study week aku kali ni agak bermakna sebabnya kepulangan aku disambut dengan beberapa bijik kotak berbalut dan berpelekat Pos Laju di atas meja. Senyum sampai telinga. Bangga. Alhamdulillah, segala hadiah kemenangan dah sampai.






Terima kasih pada Cikgu Bahasa Inggeris yang "HANDAL" memasak ni kerana telah memilih entry ini sebagai Kritikan Nombor Satu blog beliau! Toceh.Toceh. Excited sangat bila mak call bagitau 3 hari berturut-turut, abang pos laju datang meminang menghantar bungkusan. Sampai dah kamceng dengan mak aku. Kehkehkeh. Walaupun ada sikit tak puas hati lah sebab nama aku yang comeloteh telah bertukar. Daripada Nur kepada Nurul. Tapi takpe. Dimaafkan! Maklumlah, CPB kan dah tua



p/s: Tengah kompius yang macam ubat cina tu nak makan camana! 




0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive