Senin, 12 Desember 2011

Gambar Majlis Pertunangan Maria Elena, The Greek Helen

As Salam semua

Aku sangat-sangat suka bila tengok wedding majlis pertunangan atau perkahwinan. Sebab pada aku, dalam tu memang jelas wajah-wajah kesayangan hamba kegembiraan. Sapa tak happy kan bila dua hati jadi satu. Cewah! Tahniah aku ucapkan pada Maria Elena Zarul. Sapa tak kenal memang rugi besar. Blogger yang terkenal letap letup dengan perangai pelik tu dan tag line "Assalamualaikum, tak jawab dosa, jawab sayang!" Kini telah bergelar tunangan orang. Alhamdulillah.

Seriusly aku adore sangat dengan tema dan warna-warna pilihan Maria Elena ni. Sweet dan comel. Sama comel dengan muka dia dan tunang dia. Wah, dah semakin ramai blogger femes letap letup yang dilamar sekarang ni. Alhamdulillah, jodoh dah sampai tu. Moga kekal hendaknya.

Yang penting, nah cuci mata korang dengan benda-benda sweet ni...

Alahai sweetnya bride-to-be ni...

Vintage + moden


Simple yet sweet

Ni je gambar Maria Elena posing elok sikit. 


Dah tau dah... daripada Maria dapat perangai pelik dia

Newly-wed-to-be. Congratulation!

Imagine their kids? Oh no...
PIC COURTESY : UDEY ISMAIL


p/s: Ni hati memberontak nak kahwin cepat ni... Alahai....







0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive