Sabtu, 29 Oktober 2011

Contest Blog Menawan Kalbu 2011 | Sponsors Hadiah Yang Unik!


Salam semua

Actually my project tadi dengan adik adalah nak pergi cari hadiah untuk Contest Blog Menawan Kalbu by Askarr Pink dan Amalina. Dua budak sekolah yang gempak giler dalam blog. Kalah blog aku! Well, this is my first time aku jadi sponsor. Sebelum ni aku handle sendiri kan contest, tapi kali ni nak rasa duduk belakang tabir. Jadi penasihat je. *layak kah??*



Sapa-sapa yang belum join lagi, aku rasa korang patut join. Bersaing secara sihat. Setiap blog ada kelebihan masing-masing. Korang kena ingat... pandangan orang berbeza-beza. Mungkin pada korang, blog korang tu biasa-biasa je, tapi di mata judges mungkin berbeza! Jadi, apa tunggu lagi.. KLIK SINI UNTUK JOIN.

Well, tadi aku ada baca komen-komen dari para peserta kat blog Amalina. Ramai yang tanya, hadiah apa tu yang aku sponsor? Jadi kat sini, meh aku explain apakah benda yang berjaya meragut hati aku tadi.


UNIQUE SQUARE PHOTO FRAME


Comeyyyh!!! 
Dah nama pun unik kan? So mestilah designnya unik jugak. It looks really elegant tau! Cool gile kalau kita susun atas meja study ataupun kat meja tepi katil bilik kita. Lagi cool, susun aturnya boleh diubah mengikut citarasa korang. 


Kalau ada 2 set, boleh susun macam ni. 

Macam ni pun boleh. Stabil.

Ni nampak nice... tapi macam pig sikit pun ada kan?

Ni paling cool. sempoi

Looks very elegance

Kelainan sikit

Jadi, sekarang korang dah clear belum apa binatang comel segi empat tu. Hehehe. Well, aku memang suka benda yang elegan ni sebab betul-betul nampak cool! Korang jangan menyesal pulak ye kalau korang tak menang hadiah unik ni sebab korang tak join contest hebat ni. 



p/s: Thank you so much pada semua contestant. Insya-Allah saya akan kunjung balik.



0 komentar:

Poskan Komentar

Blog Archive