Rabu, 07 September 2011

Jemputan Preview Screening Johnny English Reborn Dari Nuffnang!

Salam semua


Setelah kecewa untuk aktiviti ini, akhirnya malam tadi dapat lagi berita gembira. Alhamdulillah aku dapat invitation untuk menonton Preview Screening Johnny English Reborn kat Mid Valley 13 September ni. Betul-betul sehari lepas aku naik cuti semester 4 bulan. Seronok kot, sebab aku tengok trailer movie ni je pun dah gelak. Mana taknya, Mr. Bean kan?


Tak sabar rasanya nak bergelak tengok aksi Mr.Bean jadi ejen penyiasat. Mesti kelakar. Heheheh. Jom, tengok trailer movie ni. Mesti korang pun gelak sama.


0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive