Jumat, 19 Agustus 2011

Result Contest Blog Aku Kena Gigit : Bahagian 1

Salam semua

Setelah dicongak, ditambah, ditilik satu persatu...maka inilah hasilnya...


TEMPAT KE-7

http://syairanitarmizi.blogspot.com/2011/08/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html

TEMPAT KE-6 
http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/07/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html

 TEMPAT KE-5

http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html

TEMPAT KE-4
http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/contest-blog-aku-kena-gigit-by.html


Tahniah kepada semua pemenang. Bagi pemenang tempat ke-6 dan ke-7, anda boleh menghubungi Cik Yana Kit Kat  bagi menebus hadiah anda iaitu header! Manakala bagi pemenang tempat ke-5 dan tempat ke-4, sila berikan details anda (nama penuh, alamat & no telefon abang) ke INBOX FACEBOOK aku. Dalam mesej korang, sila sertakan sekali korang adalah pemenang tempat ke berapa bagi mengelakkan hadiah tertukar. Sebarang kesilapan teknikal yang berpunca daripada anda tidak akan dilayan. Kehkehkeh.

Sekali lagi tahniah aku ucapkan pada pemenang. Eh, yang korang menangis ni kenapa? Ada lagi lah TOP 3. Mana tau nama korang tersenarai sebagai TOP 3. Rezeki kan... siapa tahu? Jadi nantikan keputusan TOP 3 pada hari Sabtu. Tahniah dan terima kasih. 


p/s: Keputusan muktamad. Sapa tak puas hati, nanti aku belanja choki-choki tp kena puji dulu, lawa tak aku buat gambar pengumuman nama tu??? hihi



0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive