Senin, 15 Agustus 2011

Contest Paling Mudah : Teka Lagu Raya

Salam semua



Nak uji IQ korang semua boleh??? Nak buat teka teki lah sekejap boleh? Tapi bukan kosong lah. Insya-Allah ada hadiah lah untuk pemenang yang jawab dengan pantas dan paling tepat. Boleh?



Soalannya :
Dalam banyak-banyak lagu hari raya, lagu apakah yang sebenarnya takde kaitan pun dengan Hari Raya tapi orang kerap nyanyikan lagu tu semasa hari raya.

Ha...cepat-cepat jawab! Sebagai pengesahan, korang hanya perlu bagi jawapan kat comment dan jadi follower aku. Supaya senang untuk aku contact korang dan follow korang semula! Ok?

Tarikh tutup: Esok, 16/8/2011 pukul 10pagi.

Selamat mencuba!!!


p/s: bagi jawapan dgn bagi tajuk lagu dan nama lengkap penyanyinya! *kalau ada title kena bagi sekali. Dan aku akan bagi keputusan esok. Tak kan publish dulu comment yang masuk ye!

UPDATE:


#1 Setakat pukul 11.20pm ni, kebanyakan jawapan hampir tepat tapi belum ada yang 100% tepat! Masih ada peluang lagi....
#2 Setakat pukul 6.45am, jawapan masih belum ada yang 100% tepat. Korang boleh cuba maksimum 3  kali sahaja! 






0 komentar:

Posting Komentar

Blog Archive