Minggu, 31 Juli 2011

Segmen : Kenangan Bulan Ramadhan. Perkara Biasa Kita Buat Masa Zaman Budak-Budak

Salam semua



Walaupun hanya beberapa orang je yang join segmen aku sebentar tadi, tapi aku tak kesah. Tak putus asa dan tak kecik hati. Its ok. Lagipun, just for fun kan. Tapi kalau korang nak join masih ada masa lagi. Don't worry guys! Cmon, taip laju-laju. And now, let me share some moment that really make me smile when Ramadhan is coming. 

Macam biasalah, aku dah belajar puasa seawal usia 5 tahun lagi. Tapi masa tu, aku puasa setengah hari lah. Tepat pukul 12 tengah hari je aku dah get ready nak buka. Dan aku mula puasa full umur 7 tahun. Darjah satu. Tahun 1996 tu, bulan puasa jatuh pada bulan Mei. Takde cuti ok dan lebih perit lagi bila aku bersekolah sebelah petang. Sumpah dugaan menggunung. Aku gigihkan juga kudrat untuk terus berpuasa. Dan mulalah kepala otak kancil aku bergeliga carik idea nak kurangkan haus dan lapar atau tak terasa sangat puasa tu kan. 

1. Bila kat sekolah, kerap pergi toilet dan cuci muka

Waktu puasa tu, aku tengok air paip pun dah berselera. Tertelan-telan air liur aku bila mana kepala paip aku pulas dan mengalir deras air yang maha jernih. ah... nyaman dan sejuk kalau singgah di tekak yang kering ni kan. Ketika tu, apa bangang kalau aku nak gogok air terus ke mulut kompem-kompem nampak aku tak puasa. Jadi caranya aku akan kumur-kumur, masukkan air dan bila buang balik air tu, setengah aku telan, setengah aku buang. Hahahahah. Bijak tak kepala otak aku? 

2. Berendam lama-lama bila mandi

Aku rasa ni taktik paling popiler di kalangan budak-budak puasa. Bila balik sekolah *kan balik awal kan* pukul 5.30 dah mandi dah. Tak payah mak suruh. Kat dalam bilik air, bukak air pancuran besar-besar pastu tutup lubang air tu, than air bertakung kan aku pun duduk lah bawak air pancuran tu. Berjam-jam sampai mak aku pun bising. Katanya, makruh kalau mandi lama-lama bila puasa. Nyaman siot! Macam bawah air terjun gua rasa. 

3. Buka puasa, gelas mesti besar

Ini juga wajib lah kan. Semua adik beradik aku dok pakat-pakat nak guna gelas paling besar yang ada kat rumah. Nasib baik mak aku tak sediakan jag sorang satu. Kononnya haus gila lah tu. Letak air katira atau air bandung penuh-penuh. Bila pakcik bilal baru je sebut "auzubillah" semua dah get ready pegang gelas, letak gelas kat depan bibir.... Dengar je "Allahuakbar...." berdesup... setengah gelas aku tibai. Akhirnya, juadah makanan sepi tak berapa disentuh. Mak aku kata kenyang air kau ni! 

4. Puasa penuh, ada ganjaran

Ni merupakan salah satu cara mendidik anak-anak berpuasa. Dulu mak aku kata, sapa puasa penuh nanti duit raya dapat RM 100. Fulamak. Memang mata aku bling-bling bila dengar. Walaupun kadang-kadang aku rasa macam puasa aku ni tak ikhlas sebab mengharapkan ganjaran duit tapi aku sangat bersyukur sebab taktik tu berjaya bentuk diri aku untuk berpuasa di Bulan Ramadhan. Biasalah kan budak-budak memang kena pancing baru dia ikut. Bila dah besar ni, mak aku masih lagi offer benda yang sama. "sapa puasa full, dapat RM 100." Tapi takde sapa pun yang dapat. Al-maklumlah... perempuan. kehkehkeh....

Hahaha... memang lawak bila kenang balik zaman puasa ketika budak kecik dulu. Bulan puasa memang banyak cabarannya. Lebih-lebih lagi bagi kanak-kanak yang baru mula belajar puasa. Di bulan puasa inilah kita sepatutnya memperbanyakkan amalan dan semoga bulan rahmat ini melimpahkan barakah kepada kita semua. Amin...

Segmen : Kenangan Bulan Ramadhan. Sampai Pukul 11 Malam Ni Aje.

Salam semua

Esok kita dah start puasa kan? Cepatnya masa berlalu. Tahu-tahu dah nak raya dah. So, malam ni kita semua akan bersahur. Insya-Allah. Sahur ni banyak manfaatnya kan. Malahan bersahur sangat digalakkan dalam Islam sebagaimana pesanan Rasulullah S.A.W :

"Bersahurlah kerana di dalamnya terdapat berkat yang besar, dan lagi, terdapat keberkatan di dalam tiga perkara iaitu dalam jamaah, di dalam makanan 'tharid' dan bersahur. "

Bila tiba bulan Ramadhan ni, aku percaya setiap daripada kita mesti akan ada pengalaman yang seronok dan kita kenang-kenangkan. Lebih-lebih lagi ketika kita kecil. So, di kesempatan ni, aku ingat nak buat satu segmen yang simple je. Boleh? Aku nak kita semua kenang balik zaman kita puasa dulu-dulu. Mesti best kan. 


SEGMEN  : KENANGAN BULAN RAMADHAN


Syaratnya simple je :
  1. Segmen ni terbuka kepada semua blogger (tak kesalah follower @ bukan )
  2. Buat satu entry dengan tajuk "Kenangan Bulan Ramadhan"
  3. Letakkan banner  kat atas 
  4. Ceritakan pengalaman korang ketika bulan Ramadhan yang paling korang tak dapat lupakan *cth: terlepas waktu sahur, curi-curi makanan kat dapur,  main meriam buluh , time terawikh dll. 
  5. Tinggalkan link kat komen ni 
  6. Tarikh tutup : Tak mau lama-lama lah...  11 malam ni. (31 Julai 2011) *boleh aku blogwalk sementara tunggu sahur

Jadi, apa tunggu lagi. Kongsikan pengalaman menarik korang dengan aku dan semua kawan-kawan blogger. Supaya kita dapat memeriahkan lagi Bulan Ramadhan ni dan Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan. Semoga kita mendapat keberkatan Ramadhan. 



Pictures Teen Top Roman

Rising idol group, TEEN TOP has finally unleashed their 1st mini album, ‘ROMAN‘. With this release, the official photo jackets from the album have been uploaded online.

Take 6 unique boys, mix together incredible vocals and sophisticated dance moves, throw in some innocence and playfulness of a teenage boy and you get the highly anticipated all-boy idol group, TEEN TOP.

In the photos, the TEEN TOP members are dressed in different solid colored suits. In separate photos, each members portray different characteristics and individuality, especially with bold colored suits; however, when put together, they make up one of the most harmonized idol groups in Korea.

Teen Top ROMAN Album Official Photos / PIctures 2011








*Click For Larger Image

Kim Tae Hee Pictures for ISABEY de PARIS

Actress Kim Tae Hee’s glamorous photoshoot has been revealed!Back in April, Kim Tae Hee was chosen to become a model for women’s fashion brand, ‘ISABEY de PARIS‘. The star recently took part in a photoshoot for the label’s fall collection.

Posted through an online forum, fans got to see Kim Tae Hee pose like a queen against an elegant, yet luxurious background.

Kim Tae Hee Photos/Pictures for ISABEY de PARIS (2011)


*Click For Larger Image

Konsert MahaDewa di Malaysia 2011

Setelah berjaya menganjurkan konsert Slash Live In Kuala Lumpur 2010 dengan cemerlang, Syarikat Penerbangan Komuniti, FlyFirefly Sdn Bhd kini bersedia untuk membawakan sebuah lagi konsert yang menampilkan sebuah kumpulan hangat dari Indonesia, Mahadewa. Kumpulan yang dipelopori oleh Ahmad Dhani daripada Dewa 19 ini bakal menggegarkan Stadium Larkin Johor Bahru pada 19 November hadapan.



Dalam sidang media yang diadakan kelmarin, Ketua Pemasaran dan Komunikasi FireFly, Angelina Fernandez memberitahu, pihaknya memilih Mahadewa untuk konsert kali ini kerana percaya pengaruh Ahmad Dhani cukup kuat untuk menarik ramai peminat muzik di sini.

“Daripada tinjauan rambang yang saya lakukan setiap kali ke Indonesia, nama Ahmad Dhani ini memang cukup popular dan punya pengaruh yang kuat di kalangan peminat muzik di sana. Begitu juga di Malaysia, ramai yang mengenali Ahmad Dhani kerana dia juga adalah anggota kumpulan Dewa 19 yang sangat popular sehingga kini

Saya percaya dengan kekuatan dan pengaruh yang ada pada Ahmad Dhani ini, konsert MahaDewa Live in Johor Bahru pada 19 November hadapan pasti mendapat sambutan yang memberangsangkan. Malah, saya juga yakin, ramai peminat dari Singapura akan turut berminat. Selain itu, pemilihan ini juga dibuat kerana kami mahu mempromosikan laluan terbaru Firefly, Johor Bahru-Surabaya dan Johor Bahru-Bandung bermula 12 dan 16 Ogos ini.

Selain menjual tiket konsert pada harga RM60, Firefly juga menyediakan beberapa pakej percutian yang sesuai diambil oleh peminat-peminat yang berada di luar Johor Bahru. Dengan pakej percutian ini, peminat akan mendapat tiket penerbangan pergi dan balik dari destinasi pilhan (Bandung, Surabaya, Kota Kinabalu, Kuching, Batam dan Singapura), penginapan serta sekeping tiket konsert MahaDewa,” ujar Angelina.

Menjawab persoalan tentang penglibatan artis tempatan, Angelina memaklumkan, pihaknya sedang berbincang untuk mendapatkan artis tempatan bagi membuat persembahan pembukaan.
“Buat masa sekarang, kami tidak dapat mengumumkan nama kumpulan atau artis tempatan yang akan membuat persembahan pembukaan. Tetapi kami bercadang untuk mendapatkan kumpulan indie. Kami akan umumkan apabila semuanya telah disahkan,” tambah Angelina lagi.

Bagi yang berminat untuk membeli tiket Konsert MahaDewa Live In Johor Bahru, anda boleh membuat pembelian di semua Kaunter Jualan Tiket Firefly, Victoria Music Centre (Sg. Wang Plaza, Tropicana City Mall, Amcorp Mall, Bangsar Shopping Centre) dan Music Valley (Terminal Bas Larkin, Angsana Mall, JB).

Untuk pembelian secara online, anda boleh melayari laman sesawang www.fatdeal.com.my. Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi talian 03-78463622.

Festival Filem Malaysia ke 24 (FFM24)

Festival Filem Malaysia ke 24 (FFM24) tahun ini menyaksikan 42 buah filem layak bertanding untuk merebut 33 kategori anugerah (termasuk kategori khas) yang dipertandingkan. Jumlah ini memecah rekod selama 24 tahun penganjuran festival. Jika dibandingkan dengan tahun lalu, hanya 29 buah filem yang layak bertanding. Manakala pada penghujung tahun 1990-an, tidak sampai 20 buah filem yang layak menyertai FFM.

Perkembangan ini memperlihatkan bahawa industri filem di negara ini sedang menunjukkan satu peningkatan luar biasa walaupun ada sesetengah pihak mengganggap penghasilan filem adalah sekadar untuk mencari keuntungan tanpa memikirkan kepentingan lain.

Presiden Gabungan Persatuan Karyawan Filem Malaysia (Gafim) dan juga selaku Pengarah Festival Filem Malaysia ke-24 (FFM24), Jurey Latiff Rosli memberitahu media, pihaknya yakin FFM24 kali ini akan lebih meriah kerana banyak filem yang layak bertanding. Jelas Jurey, sehingga 25 Julai lalu, sebanyak 29 buah filem telah menghantar pencalonan.

“Kami masih menunggu penyertaan daripada filem-filem yang layak bertanding ini. Setakat 25 Julai lalu, hanya 29 buah filem yang sudah menghantar penyertaan. Jadi, saya amat berharap agar semua penerbit filem yang mendapat kelulusan wajib tayang bermula 24 Oktober 2010 hingga 1 Oktober 2011 menghantar penyertaan mereka sebelum tarikh tutup penyertaan berakhir pada 15 Ogos hadapan,” ujar Jurey yang ditemui pada majlis pra-pelancaran FFM24 baru-baru ini.

Antara filem yang sudah menghantar penyertaan ialah Hikayat Merong Mahawangsa, Karak, Karipap-Karipap Cinta, Cun, Kongsi, Tolong Awekku Pontianak, Toyol Nakal, Senjakala, Penunggu Istana, Di Larang Masuk, Seru, Nur Kasih The Movie, Sumpahan Puasa, KL Gangster dan Khurafat.

Dalam masa yang sama, Jurey juga diminta mengulas tentang kekurangan sokongan daripada pelakon-pelakon popular tanahair memandangkan wajah-wajah popular di pawagam ini tidak kelihatan di majlis pra-pelancaran itu.

“Saya akui ramai pelakon popular yang tidak hadir pada malam ini. Saya pun tidak pasti sebab sebenar mereka tidak hadir. Tetapi saya difahamkan ramai yang terikat dengan jadual penggambaran dan komitmen lain. Bagaimanapun, saya tetap gembira dengan majlis pada malam ini kerana ramai artis-artis veteran yang hadir. Malah, kita turut mendapat sokongan daripada artis-artis Cina dan India,” ujar Jurey lagi.

Sementara itu Pengerusi FFM24 yang juga Presiden Persatuan Seniman Malaysia (Seniman), Harun Salim Bachik, mengakui yang dia sebenarnya berasa sikit kecewa kerana ramai pelakon-pelakon popular yang tidak hadir. Bagaimanapun, dia tetap berfikiran positif dengan menganggap ketidak hadiran pelakon-pelakon itu kerana hal-hal yang tidak boleh dielakkan.

“Memanglah saya berasa agak kecewa apabila melihat ramai pelakon popular yang tidak hadir pada malam ini, tetapi saya yakin mereka bukan tidak mahu datang, tetapi ada komitmen lain. Walau apa pun, saya tidak melihat kekurangan ini akan menjejaskan penganjuran FFM24.

Kita ada masa kira-kira tiga bulan lagi untuk memastikan semuanya berjalan dengan lancar. Dalam tempoh ini, kami telah menyusun pelbagai aktiviti untuk mempromosi dan menghebahkan penganjuran FFM24 ini. Saya harap selepas ini akan ada penyertaan pelakon-pelakon popular dalam aktiviti-aktiviti seterusnya. Anugerah ini diadakan adalah untuk mereka, bukan untuk orang lain. Harap mereka sedar,” ujar Harun Salim Bachik.

Seperti penganjuran sebelum-sebelum ini, FFM24 juga akan mengadakan dua majlis penganugerahan berbeza iaitu Malam Anugerah Gemilang Cipta FFM24 dan Malam Anugerah Gemilang Perdana.

Malam Anugerah Cipta akan diadakan di Pangung Aniversary, Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur pada 16 November 2011. Manakala acara kemuncaknya, Malam Anugerah Gemilang Perdana bakal diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada 19 November 2011.

Setiap pemenang kategori utama akan membawa pulang trofi berserta wang tunai RM10,000. Manakala, Filem Terbaik akan mendapat trofi dan wang tunai berjumlah RM25,000. Acara ini akan disiarkan secara langsung di Astro Prima (saluran 105).

sumber gua.com.my

Kim Hyun Joong Bakal di Malaysia Ogos 2011

KUALA LUMPUR, 29 JULAI 2011: Berita baik buat semua peminat yang menggilai Kim Hyun Joong! Artis Korea yang juga merupakan salah seorang daripada ahli SS501 ini bakal menjejakkan kaki ke Malaysia pada penghujung Ogos ini.

Kehadirannya di sini adalah untuk mempromosikan album mininya, Break Down yang telah pun berada di pasaran pada Julai 2011. Break Down merupakan album pertama Kim Hyun Joong sebagai penyanyi solo. Album tersebut mengandungi beberapa lagu seperti Intro (Let Me Go), Please, Kiss Kiss, dan Yes I Will.

Penjualan Break Down telah pun mencapai lebih daripada 100,000 naskhah di Hanteo Chart dalam masa 2 minggu. Beliau juga telah meraih kemenangan selama dua minggu berturut-turut di KBS2 Music Bank (TV show) dengan lagunya, Break Down. Bagi peminat Kim Hyun Joong, semestinya kedatangan artis kegemaran ramai ini ke Malaysia adalah sesuatu yang dinantikan...

Jejak Rasul 17 TV3 2011

Setelah bersiaran selama 16 musim, program keagamaan bercorak dokumentari Jejak Rasul masuk musim ke 17. Kali ini krew penerbitan memfokuskan “Legasi Muhammad S.A.W di Eropah Timur”. Antara destinasi yang dikunjungi termasuk Moscow, Ukraine, St. Petersburg, Tatarstan, Dagestan dan Chechnya.

Menjejak peninggalan Rasulullah, musim ini krew Jejak Rasul memilih sebuah bumi asing yang cukup sinonim dengan sejarah Rasulullah iaitu Tanah Arab. Menyedari akan tanggungjawab mereka untuk menjejak legasi yang ditinggalkan, Mazlin yakin bahan yang ada cukup untuk 10 hingga 20 tahun akan datang.

“Legasi yang ditinggalkan oleh Nabi Muhammad S.A.W masih banyak yang belum diterokai. Saya fikir apa yang dilakukan oleh Jejak Rasul ini akan boleh bertahan sehingga 10 hingga 20 tahun lagi. Ada macam-macam lagi sejarah yang perlu kita selidiki terutamanya di bumi yang cukup asing dengan sejarah Nabi, Tanah Arab,” jelas Mazlin Nordin selaku pengarah dan penerbit Kumpulan A.

Kumpulan A yang turut dianggotai wartawan penyelidik, Ezzah Aziz Fawzy, pembantu penerbitan Mohd Zahir Ramli dan jurukamera Abd Shahril Rani ditugaskan untuk melakukan penyelidikan dan penggambaran di sekitar Moscow dan Ukraine.

Memulakan penggambaran mereka pada bulan Mac lalu, pasukan itu telah melaksanakan pra produksi sejak bulan Oktober tahun lalu. Proses penggambaran mengambil masa selama 31 hari

Antara cabaran yang dihadapi oleh kumpulan ini adalah berhadapan dengan cuaca sejuk sewaktu musim salji dan karenah birokrasi.

“Kita dah biasa dengan cuaca di sini apabila terpaksa bekerja dalam suasana yang berbeza pastinya sukar. Lebih-lebih lagi di sana sedang musim salji. Masalah bahasa juga memang sesuatu yang benar-benar menduga kami,” tambah Mazlin lagi.

“Paling menyulitkan apabila mereka di sana terlalu mengikut buku. Setiap perlakuan kami akan diperhatikan sehingga sewaktu penggambaran untuk mendapatkan shot yang menarik kami telah dihalang oleh pihak berkuasa negara tersebut kerana menggunakan kamera yang besar. Namun semua itu dapat diatasi setelah kami menukar ke kamera yang lebih kecil,” ujar Mazlin panjang lebar.

Jejak Rasul 17 akan mula ditayangkan pada 1 Ogos depan pukul 6.30 petang selama 30 minit setiap hari di saluran TV3.

Lirik Lagu Menuntun Hati - Stinky

Lirik Lagu Stinky Menuntun Hati

wahai kawan ingatlah hidup ini
hanyalah untuk sementara
maka janganlah kau sia-siakan
jangan lupakan kewajiban

aku pun sama seperti yang lain
masih belajar menyayangi-Mu
tunjukkan aku jalan-Mu ya Robbi
tuk selalu dalam lindungan-Mu

ampuni kami ya Ilahi
bimbinglah hati untuk mencintai-Mu
kami manusia tiada berdaya
hanya pada-Mu kami meminta

ampuni kami ya Ilahi
bimbinglah hati untuk mencintai-Mu
kami manusia tiada berdaya
hanya pada-Mu kami meminta

ampuni kami ya Ilahi
bimbinglah hati untuk mencintai-Mu
kami manusia tiada berdaya
hanya pada-Mu kami meminta
hanya pada-Mu kami meminta
hanya pada-Mu kami meminta

Lirik Lagu Sirna - Ungu

Lirik Lagu Ungu - Sirna

bayang-bayang gelap masa lalu
kadang menghantui pikiranku
sering terdengar jerit di dada
yang merindukan kehadiranmu

mungkin dapat ku jalani
kehidupan fana yang berarti

ku coba tuk meluruskan semua
bayang hidup yang semakin ternoda
fenomena yang tlah kurasakan
membuat diriku semakin tersiksa yeah

mungkin dapat ku jalani
kehidupan fana yang berarti

tinggalkan aku, menjauhlah, ku tak ingin kau kembali
kan kulakukan segalanya tuk sirnakan
tinggalkan aku, menjauhlah, ku tak ingin kau kembali
kan kulakukan segalanya tuk sirnakan rinduku kan hangatmu

tinggalkan aku, menjauhlah, ku tak ingin kau kembali
kan kulakukan segalanya tuk sirnakan
woo tinggalkan aku, menjauhlah, ku tak ingin kau kembali
kan kulakukan segalanya tuk sirnakan, tinggalkan aku

Jung Yong Hwa - You’ve Fallen For Me English Translation Lyrics

Jung Yong Hwa - You’ve Fallen For Me English Translation Lyrics


Everything about us started coincidentally
At first I didn’t know that this was going to be love but to think that this was actually love
My heart keeps on going thump thump
When you look at me, you keep on smiling without you even noticing,
And before you even realized, you started to fall for me

You’ve fallen for me, fallen for me, you melted because of my sweet love
You’ve fallen for me, fallen for me, you’ve fallen for the look in my eyes
See my eyes, you’ve fallen for me
See my eyes, you’ve fallen for me

Guess love always comes like faith/destiny
As if a sudden rain has passed by and soaked me, to think that this was love
When you close your eyes, the face keeps on appearing
When you notice your face with blushes, before your feelings realized,
You’ve fallen in love with me

You’ve fallen for me, fallen for me, you melted because of my sweet love
You’ve fallen for me, fallen for me, you’ve fallen for the look in my eyes
See my eyes, you’ve fallen for me
See my eyes, you’ve fallen for me

I’ll also confess to you I love you I love you, Now I shall confess to you that I love you
I also love you love you my feelings are telling you that I love you
See your eyes, please only look at me
See your eyes, I love you
(See my eyes, you’ve fallen for me) Even if this moment passes by I’ll love you forever
(See my eyes, you’ve fallen for me) Without even realizing, you have fallen for me

Im Jae Bum - Love English Translation Lyrics

Im Jae Bum - Love English Translation Lyrics


This is the my first song of Im Jae-Bum.. and I was blown away by his husky voice! Love it!! <3

Im Jae Bum – 사랑 (Sarang/Love)

사랑 그 사랑 때문에

Sa-rang geu sa-rang ddae-mun-e

그 사람 때문에

Geu sa-ram ddae-mun-e

내가 지금껏 살아서

Nae-ga ji-geum-ggeot sal-a-seo



오늘 오늘이 지나서

O-neul o-neul i-ji-na-seo

그 사람 다시 볼수 없게되면

Geu sa-ram da-shi bol-su eobs-ge-doe-myeon

다시 볼 수 없게되면 어쩌죠

Da-shi bol su eobs-ge doe-myeon eo-jjeo-jyo



그 많은 인연에 왜 하필 우리 만나서

Geu manh-eun in-yeon-e wae ha-pil u-ri man-na-seo

사랑하고 그대 먼저 떠나요

Sa-rang-ha-go geu-dae meon-jeo ddeo-na-yo

우리가 만들고 우리가 함께한 시절

u-ri ga man-deul-go u-ri-ga ham-ge-han si-jeol

잊진 못할거야

It-jin mot-hal-geo-ya



늘 곁에서 함께 하잖말도

Neul gyeot-e-seo ham-gge ha-janh-mal-do

내 목숨처럼 한 그 약속도

Nae mok-sum-cheo-reom han geu yak-sok-do

해줄 수 없어서 난 지킬 수 없어서

Hae-jul su eobs-eo-seo nan ji-kil su eobs-eo-seo

미안하단 말도 해줄 수 없을 것 같다

Mi-an-ha-dan mal-do hae-jul su eobs-eul geot gat-da



사랑 그 사랑 때문에

Sa-rang geu sa-rang ddae-mun-e

그 사람 때문에

Geu sa-ram ddae-mun-e

내가 지금껏 살아서

Nae-ga ji-geum ggeot sal-a-seo



오늘 오늘이 지나서

O-neul o-neul-i ji-na-seo

그 사람 다신 볼수 없게되면

Geu sa-ram da-shin bol-su eobs-ge-doe-myeon

다시 볼 수 없게되면 어쩌죠

Da-shi bol su eobs-ge-doe-myeon eo-jjeo-jyo



늘 곁에서 함께 하잖말도

Neul gyeot-e-seo ham-gge ha-janh-mal-do

내 목숨처럼 한 그 약속도

Nae mok-sum-cheo-reom han geu yak-sok-do



해줄 수 없어서 난 지킬 수 없어서

Hae-jul su eobs-eo-seo nan ji-kil su eobs-eo-seo

미안하단 말도 해줄 수 없을것 같다

Mi-an-ha-dan mal-do hae-jul su eobs-eul-geot gat-da



사랑 그 사랑 때문에

Sa-rang geu sa-rang ddae-mun-e

그 사람 때문에

Geu sa-ram ddae-mun-e

내가 지금껏 살아서

Nae-ga ji-geum-ggeot sal-a-seo



오늘 오늘이 지나서

O-neul o-neul-i ji-na-seo

그 사람 다신 볼수 없게되면

Geu sa-ram da-shin bol-su eobs-ge-doe-myeon

다시 볼수 없게 되면 그때

Da-shi bol-su eobs-ge doe-myeon geu-ddae



그대가 멀리 떠나기 전에

Geu-dae-ga meol-li ddeo-na-gi jeon-e

조금 더 그댈 마주보며

Jo-geum deo geu-dael ma-ju-bo-myeo

사랑을 말할 걸

Sa-rang-eul mal-hal geol



그대 그 사랑 때문에

Geu-dae geu sa-rang ddae-mun-e

그 사람 때문에

Geu sa-ram ddae-mun-e

그 사랑 때문에 울죠

Geu sa-rang ddae-mun-e ul-jyo



그대만 알아요

Geu-dae-man al-a-yo

내 사랑 결코 바보같지 않아

Nae sa-rang gyeol-ko ba-bo-gat-ji anh-a

결코 바보 같지 않아 그대여

Gyeol-ko ba-bo gat-ji anh-a geu-dae-yeo



TRANSLATION

Love, because of that love
Because of that person
I’ve survived this long

Today, today has past
If I can’t see that person again
If I can’t see that person again what will I do?

Of all the threads of fate why did we meet
For us to love only for you to leave me first
The time we had and the time we spent together
I will never forget

Saying I would be by your side
The promise I protected with my life
Because I couldn’t, because I couldn’t keep my promise
I don’t think I can even say I’m sorry

Love, because of that love
Because of that person
I’ve survived this long

Today, today has past
If I can’t see that person again
If I can’t see that person again what will I do?

Saying I would be by your side
The promise I protected with my life
Because I couldn’t, because I couldn’t keep my promise
I don’t think I can even say I’m sorry

Love, because of that love
Because of that person
I’ve survived this long

Today, today has past
If I can’t see that person again
If I can’t see that person again, before

Before you leave for that far away place
If I could look at your face for a little longer
I would say I loved you

Love, because of that love
Because of that person
Because of that person, I cry

You only know
This love was never foolish
This love was never foolish, My Love

10cm - 죽겠네 English Translation Lyrics

10cm - 죽겠네 English Translation Lyrics

I don't know what to do with myself
You're beautiful, even when you don't smile
I'm so happy by just looking at you
You drive me crazy
Even the sound of your snore sounds sweet
You smell sweet, even when you stink
You radiate even when you don't wash
You drive me crazy

What if I really go crazy?
What if I stop breathing all of a sudden?
The sleep in your eyes to me is
It's so nice, so nice, so nice
The hole in your tights to me is
It's so nice, so nice, so nice
A second, a minute is like jewel to me
Don't have the time to fight because
We don't even have enough time to love
You drive me crazy

What if I really go crazy?
What if I stop breathing all of a sudden?
The seaweed on your teeth to me is
It's so nice, so nice, so nice
Even your small boobs to me is
It's so nice, so nice, so nice
I don't know what to do with myself
You're beautiful, even when you don't smile
I'm so happy by just looking at you
You drive me crazy
You drive me crazy

4men - Oasis English Translation Lyrics

4men - Oasis English Translation Lyrics

My life's shocking twist
I prayed a million times to say thank you
Don't worry about your safety now
I will protect you, will you believe me?
A poem that I thought of when I saw you
The title is,'The lovely husband'
I have no other wish if you're with me until death
I'm amazed whenever I see you
I trick myself saying that you're an angel
You're my angel, you're like a miracle to me

"I love you" in the morning
"I miss you so much" in the afternoon
"You drive me crazy" in the evening
I'm on my phone all day
You're like a flower with honey
And I'm like a bee that flies around you forever
You're my other half, and there's no fight
Everyone will be jealous of us for a fact
Everything is like a dream but it's reality
As if we're filming a movie

"I love you" in the morning
"I miss you so much" in the afternoon
"You drive me crazy" in the evening
I'm on my phone all day
You're like an oasis to me
I'm always thankful of you as I look at you smile

You're the only one (You're the only one)
You're the only one (You're the only one)
You're the only one (You're the only one)
You're the only one (You're the only one)
You're the only one (You're the only one)
You're the only one
Baby, you're my only one

"I love you" in the morning
"I miss you so much" in the afternoon
"You drive me crazy" in the evening
I'm on my phone all day
You're like a flower with honey (you drive me crazy)
And I'm like a bee that flies around you forever

"I love you" in the morning
"I miss you so much" in the afternoon
"You drive me crazy" in the evening
I'm on my phone all day
You're like an oasis to me
I'm always thankful of you as I look at you smile

TVXQ - Keep Your Head Down English Translation Lyrics

TVXQ - Keep Your Head Down English Translation Lyrics

Everything ended, when I haven't even started
We broke up, and I don't know why
Everyone around me says, 'What's wrong with you?'
I'm already the bad guy

If loving you was a sin, if being honest was a sin
I keep it low, I keep it low
I just take it in and keep my place

Keep your head down
You're beautiful but your inside is the opposite
So I'm scared
Keep your head down
I loved you but I'm going to let you go

Why did you leave me so easily? Did I seem that easy to you?
My heart is breaking
If everything was just a dream, if we had the time to correct things
I really wished that you'd be happy

You alone were always enough for me
I was happy to dream the same thing with you, despite of what the world said
I am letting you go now but I'm just walking my path
Now I'm just chillin', feel like I'm healing

It's too late, you can't come back
You probably believe that I'll break down without you
You always thought this way but it's just your delusion
Why would I? Why would I? I told you so
Hey, I was really really sad
I was worried that you would meet the wrong guy
Why baby

Keep your head down
You're beautiful, but that lasts only for a moment
You don't have the most important thing in your heart
Keep your head down
You nailed a heart that was going through a love pain

Why did you leave me so easily? Did I seem that easy to you?
My heart is breaking
If everything was just a dream, if we had the time to correct things
I really wished that you'd be happy

Ha, don't you play with someone's heart
You lied to me all the time
You're hypocritical, everyone would agree
Why why why did your crystal clear heart get so murky?
I'm done with love, my heart is empty now as I let you go
But my future is smiling at me gesturing for me to get up
I'm letting you go, live happily ever after
Why Why why
I just want to laugh in the future, haha

Why why
Did you ever wonder that someone will leave you too since you let go of love so easily?
You don't seem to know what you have let go
Stay there and watch me, yeah-

Keep your head down
Everything is gone and disappeared from my heart
You're dead and burnt
Keep your head down
Everything is gone and disappeared from my heart
You're dead and burnt

Kan Mi Youn - Good Love English Translation Lyrics

Kan Mi Youn - Good Love English Translation Lyrics


You are my
Good Love Good Love Good Love
Just one person in my heart

You know but you pretend you don't, you fool
You don't even try but you always look good
Even though I tell an obvious joke,
You're a perfect gentleman who smiles brightly

Just by looking at you, I want to love
I want to dance with our footsteps in sync
Just you alone, I want to love just you alone now

You are my Good Love
You're so sweet I could go crazy
Good love, I can't take my eyes off of you for a single minute or second
Good love, you are the sunshine of my life
Just one person in my heart

When we're facing each other, there's a smile on my face
I picture your face all night and go crazy
Even if a long long time passes

Good Love
I have forgotten the people in the past
Even if you're far away, I can see you clearly
The moment you brightly smile at me
Wow, you are my first love, my thousand loves
I have fallen in love

Whenever I see you, I want to kiss you
I want to sing as our eyes are locked
Just you alone, I just want to look at you alone now

You are my Good Love
You're so sweet I could go crazy
Good love, I can't take my eyes off of you for a single minute or second
Good love, you are the sunshine of my life
Just one person in my heart

Love Love
The generic words of "I love you"
sound special when you say it, i'm so happy
You are my sun
and I am your moonlight

You are my Good Love
You're so sweet I could go crazy
Good love, I can't take my eyes off of you for a single minute or second
Good love, you are the sunshine of my life
Just one person in my heart

Good Love, always call me
Now you can call me yours
Good Love, stay by my side
I only see you and only hear you
Good Love Good Love Baby Good Love
Just one person in my heart

Hwanhee - I Feel Like I'm Going To Die English Translation Lyrics

Hwanhee - I Feel Like I'm Going To Die English Translation Lyrics


I know breaking up will make my heart ache
But when you were breaking up with me
I just agreed and pretended to be casual

I thought it would be hard for a bit and then be ok
But I will throw out my pride and tell you

I feel like I will die because of you
I cannot breathe because of you
Even after I hurt some more and tried to endure it
I feel like tears are just welling up even more

Living is not the same
Even though I shout for you not to go
I feel like I will die because of you
Can't you come back to me?

I thought breaking up would make things comfortable
But why does it hurt more and have more tears
than when we were fighting?

What's so great about this stupid pride of mine
That I couldn't even say I'm sorry when we were breaking up

I feel like I will die because of you
I cannot breathe because of you
Even after I hurt some more and tried to endure it
I feel like tears are just welling up even more

Living is not the same
Even though I shout for you not to go
I feel like I will die because of you
Can't you come back to me?

The arrogance of thinking that I would easily get over you
Is making me sorry, is hurting me more

I feel like I will die because of you
I cannot breathe because of you
Even after I hurt, even after I cry my eyes out
I cannot forget you

Living is not the same
I try to forget you with all my might
But I feel like I will die because of you
Now can't you come back to me?

Boni - It Hurts English Translation Lyrics

Boni - It Hurts English Translation Lyrics


It hurts so much that I feel like my whole body will break down
The days where I always, only loved you
The days where I smiled, looking at only you

It hurts so much that I shudder at just the thought of you
The days where I endlessly cried
The past days where you and I used to love

Why does each day make me weaker?
Because I know that I cannot live without you

Why am I lost because I can't forget you?
Why are you continuining to bother me?

It hurts, I'm so hurt
You make me so hurt
My heart keeps hurting
I'm so hurt, I keep hurting
I am so hurt
You make me so hurt
Do you know?

Why am I keep crying after you have left me?
Today, again, I have gone through a hard day
Why am I keep hurting after you have left me?
Today, again, I barely survive through the day

It hurts, I'm so hurt
You make me so hurt
My heart keeps hurting
I'm so hurt, I keep hurting
I am so hurt
You make me so hurt
Do you know?

I'm so hurt like this
I wonder if you aren't hurt just a little bit
If you are hurt right now
Please come back to me
Can you see how hard it is for me?

It hurts, I'm so hurt
You make me so hurt
My heart keeps hurting
I'm so hurt, I keep hurting
I am so hurt
You make me so hurt
Do you know?

NS Yoonji - I Miss You Again English Translation lyrics

NS Yoonji - I Miss You Again English Translation lyrics

Wanna stick with you, ma lover girl
I know, you feel me?
1 2 3 4 I can't wait girl
A B C D Baby call me
You shake my heart and make my heart beat fast
You listen to me all the time, thank you so much baby
The more I see you the more I like you, you're so cute when you smile
I love you

I just wanna see you lover boy (lover girl)
I keep smiling, I just wanna call you lover boy
Call me, I wanna hear you now, hey baby call me now
We just said goodbye but I miss you again
What do I do with my heart? I feel the same
I miss you again as soon as I open my eyes
People say this is love, this is love
My heart keeps beating and I'm attracted to you more and more
What do I do with my heart? Come one two step closer to me
Hug me and stay with me all day long
The world is shining and I breathe everyday because of you
I like all of these emotions, baby
Come down to my eye level and kiss me
I love you

I just wanna see you lover boy (lover girl)
Come running to me anytime, run to you baby
I just wanna call you lover boy
Call me, whisper me your love, hey baby call me now
We just said goodbye but I miss you again
What do I do with my heart? I feel the same
I miss you again as soon as I open my eyes
People say this is love, this is love
My heart keeps beating and I'm attracted to you more and more
What do I do with my heart? Come one two step closer to me
Hug me and stay with me all day long
I'll treat you better so this feeling will last forever
I'll love you more
Hey swetty ma lovely baby
I miss you again ASAP
You look pretty in my eyes whatever you do
I want to be stuck to you like a sticker
Let's stay together a little longer, 5 more minutes
I will only give you happiness
Yo ma lover girl, we just said goodbye but I miss you again
I feel you lover girl, stick with me baby
I miss you again as soon as I wake up in the morning
I love you this much, this is the love

My heart keeps beating and I'm attracted to you more and more
What do I do with my heart? Come one two step closer to me
Hug me and stay with me all day long

MBLAQ - You And I English Translation Lyrics

MBLAQ - You And I English Translation Lyrics

Lalalalalala
Lalalalalala
When I wake up in the morning
Everyday you're my style
You're my heaven, you're my dream
You're something in my dream
Our history that was full of happiness
The spot that we first fell in love
Sometimes in the morning, sometimes every night
I wanna hold you in my eyes
Can you come closer? One step closer? Oh-
If you will accompany me, I'll be the happiest person on earth
You're my sunshine every night
I think this is love, this is love, you and I

Lalalalalala
Lalalalalala
When i wake up in the morning
Everyday you're my style
Kiss me in the morning, kiss me every night
I wanna hold you in my eyes
Can you come closer? One step closer? Oh-
If you will accompany me, I'll be the happiest person on earth
You are my sunshine everynight
I think this is love, you and I
Just like dreaming a happy dream
Tonight, the stars are so bright
And I'm gonna tell you I love you
In my heart
You came closer, one step closer, oh-
I will make you happy, make you smile
I will be on your side, I will be so happy
You're my sunshine every night
I think this is love, this is love, you and I

NS Yoonji - Talk Talk Talk English Translation Lyrics

NS Yoonji - Talk Talk Talk English Translation Lyrics

Should I approach and talk talk talk?
What if I get further further further though?
What do I do with my contemplating heart?
Come come come, even in my dreams
Come and tell me that you love me
Do you know my longing heart?

What do I do?
My heart beats so fast in front of you
I feel like you'll be able to hear my heartbeat
My eyes are set on you even when I turn my head
My diary is all about you instead of me

Should I approach and talk talk talk?
What if I get further further further though?
What do I do with my contemplating heart?
Come come come, even in my dreams
Come and tell me that you love me
Do you know my longing heart?

Can you just come to me baby
Come on, come on baby
Will you hug me?
Tic toc tic tic toc tic toc
Driving me so crazy
Can you just come to me baby
come on, come on baby
Tic toc tic tic toc tic toc
Driving me so crazy
I want to be loved too, I don't want the one-way love anymore

Should I approach and talk talk talk?
What if I get further further further though?
What do I do with my contemplating heart?
Come come come, even in my dreams
Come and tell me that you love me
Do you know my longing heart?

Come to me, closer to me
Come to me, closer
I really like you but you don't know how I feel
I don't like this, no no
I can't stand this

Should I talk to you confidently?
Should I knock on your heart?
I might miss you if I keep hesitating
Just come come come
Come and tell me that you love me
Will you take my longing heart?
Na na na na, na na na na
This love
na na na na, na na na na
Will you come to me?
na na na na, na na na na

NS Yoonji - I Dance English Translation Lyrics

NS Yoonji - I Dance (춤을 춰) English Translation Lyrics

I dance, until I forget about all your memories
I dance, until all my tears are dry
Oh right now

You say that I'm the only one for you
But talk is cheap, it's nothing once you leave me
I can only think about you even after a drink
I'm in so much pain
Don't ever tell me that you love me, ever
Don't ever promise me that you won't leave me, ever
You're so cruel, why did you play with my heart?
Why do you make me cry?
Again today, to forget you

I dance, until I forget about all your memories
I dance, until all my tears are dry
Oh right now

You left and I'm alone
Our love is shattered but I dance alone lonely
I'm left alone tonight and I'm going to forget about you baby
Don't ever tell me that you love me, ever
Don't ever promise me that you won't leave me, ever
You're so cruel, why did you play with my heart?
Why do you make me cry?
Again today, to forget you

I dance, until I forget about all your memories
I dance, until all my tears are dry
Oh right now

Go shawty, go Yoonji
Come on ma dance like it's your birthday
Love, so what? There's no such thing as forever love
It's a repetition of make-up and break-up
Shake it, sh-shake it
Shake it like a tambourine
You're so cruel, why did you play with my heart?
Why do you make me cry?
Again today, to forget you

I dance, until I forget about all your memories
I dance, until all my tears are dry
Oh right now

Teen Top - Beautiful Girl English Translation Lyrics

Teen Top - Beautiful Girl English Translation Lyrics

Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady You’re my baby baby baby You’re so perfect to me
Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady You’re my lady lady lady This song is only for you

I didn’t know what love was, I just liked you as a friend
It’s rare for relationships of opposite sexes, But we had a platonic, good friendship
My friends asked me is there something going on between you two?
But even though I told them it’s definitely not like that, They misunderstand and think otherwise, oh really!
Without me knowing, You keep looking so pretty to me
This can’t happen, I need to snap out of it And I try waking up from this dream
But when you smile at me, I fall harder for you
You’re my little Angel, What can I do about my heart?

Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady You’re my baby baby baby You’re so perfect to me
Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady You’re my lady lady lady This song is only for you

You know that we know what we want to do just by looking at each other’s eyes
And we want to do this so much in our beautiful fairy tale
Can we jump over this male/female relationship And start our love?
My pounding heart is uncontrollable
As long as we’re together, whatever we do, I love it
Will I be able to be next to you without revealing my pounding heart?
Without me knowing, You keep looking so pretty to me
This can’t happen, I need to snap out of it And I try waking up from this dream
But when you smile at me, I fall harder for you
You’re my little Angel, What can I do about my heart?

Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady You’re my baby baby baby You’re so perfect to me
Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady You’re my lady lady lady This song is only for you

Do you know my heart, know my heart, Do you know my heart, do you know my heart, Do you know my heart, Do you know or do you not know my heart (x2)

I’ve held back my confession for all this time, I was deeply worried that I would lose a friend
I spent every night laying in my worries, Only the hot sun can comfort me

Oh man, I need to be a man and have some courage If I want to have her, Now let’s set our hearts firmly
Say those words that have been deeply hidden in your heart, Shoot that cupid’s arrow, Sing this song of love

Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady
Beautiful Girl Baby Beautiful Girl Lady
You’re my lady lady lady This song is only for you

Teen Top - First Kiss English Translation Lyrics

Teen Top - First Kiss English Translation Lyrics

Honestly, anyone can say that you’re so beautiful, Whenever I see you, filled up in the center of my heart,
I think about you and me being together
You always have a clean cut school uniform, In between other guys, you have a sassy/cold attitude
The way you walk and from one to ten, everything about you is so awesome
I don’t really have anything much but I am looking at you,
I know I shouldn’t but I’m leaving my body to my greed
You are my King Midas, I don’t care about taking care of my actions
As soon as I touched your hand My heart had fallen in lovePlz gimme the first kiss
Give me your trembling hand and Trust me and close your eyes
So that my pounding heart will touch you
Plz gimme the first kiss
Don’t be shy, Just embrace me without a word
I want time to stop at this very moment

You already got my glance
We kissed for the very first time- Romance
And I felt a kind of different trembling from you

The sense of touch and satisfaction
All the little details, one by one
Are all in my memory
Whenever I’m having a rough day
On those days, I think of you girl
Now you’ve become a memory
That I can never erase
my lover, like the rain drops that fell that evening
As time goes by, the yearning that falls in my heart gets thicker

Plz gimme the first kiss
Give me your trembling hand and Trust me and close your eyes
So that my pounding heart will touch you
Plz gimme the first kiss
Don’t be shy, Just embrace me without a word
I want time to stop at this very moment

Give me a first kiss
I still don’t know, Like a fool, today, I am thinking of only you again
Give me a first kiss
I still don’t know, Like a fool, I can’t fall aleep and cry at the thought of you
Woo Give me a first kiss
You are my start and my finish, So please don’t say good bye
All the moments I had with you, I want to stop them in time

Plz gimme the first kiss
Give me your trembling hand and Trust me and close your eyes
So that my pounding heart will touch you
Plz gimme the first kiss
Don’t be shy, Just embrace me without a word
I want time to stop at this very moment

Teen Top - The Back of My Hand Brushes Against English Translation Lyrics

Do you know this?
When we walk together, the backs of our hands keep brushing
They touch and then they part,
And in that short time of parting,
I miss you so much

I asked if you would be my girlfriend
Because I was afraid I would lose you,
I hesistated and confessed with fear

No one could love you as much as I do
Your hand that keeps going out of sync with mine,
I want to hold it and walk with you

Is it an accident? Or do you want our hands to touch too?
They touch and then they part
My trembling hand is going near yours again

I asked if you would be my girlfriend
Because I was afraid I would lose you,
I hesistated and confessed with fear

No one could love you as much as I do
Your hand that keeps going out of sync with mine,
I want to hold it and walk with you

The changing times feel shorter every moment
Now it will be hard for me to let you go
My heart is so longing for yours, it’s about to explode
So without thinking, I just held your hand that kept brushing against mine

We looked at each other without saying anything
And hand-in-hand we walked along the street
I walk on this street all the time but why does it feel so strange right now?
I’m trying to follow the sound of my pounding heart
And before my heart fades away, I will tell you
I will take courage and tell you
be my girl now

I asked if you would be my girlfriend
Because I was afraid I would lose you,
I hesistated and confessed with fear

No one could love you as much as I do
(No one could love you as much as I do)
Your hand that keeps going out of sync with mine,
I want to hold it and walk with you

Before you let go of my hand
I tell you my shy confession
Now come back to me
Please fill me up

Before I let go of this hand
I hesistated my confession
But now, I ask you to stay by me
how about that

No one could love you as much as I do
Your hand that keeps going out of sync with mine,
I want to hold it and walk with you

Teen Top - Tell Me Why English Translation Lyrics

Teen Top - Tell Me Why English Translation Lyrics

Tell Me Why Oh Tell Me Why
Don’t cry by yourself
Yes, just look at me and smile
Oh Paradise
The dream of you and me
Everything will be all right

When those deep scars in your soft heart
are silently felt in this moment
Just believe in love

Oh Feel me now
This world is nothing but scars
But we are gonna be all right
But if it’s hard for you, just hold my hand

Tell Me Why Oh Tell Me Why
Don’t cry by yourself
Yes, just look at me and smile
Oh Paradise
The dream of you and me
Everything will be all right

Tonight Tonight
I believe a miracle will happen
Oooh

All the painful scars are are kept in your flowing tears
Tell them all to me now
Believe in love

I can believe
That your world will come true like a dream
Everything all right
Spend those happy times with me

The precious thing in my life
is you, who is always next to me
You’ve been a strength to my lowly life
I look at you and look at you again but i still miss you

The dream that I dreamt since I was young is you
You shined a light on my tired dreams
I look at you and look at you again but i still miss you

Tell Me Why Oh Tell Me Why
Don’t cry by yourself
Yes, just look at me and smile
Oh Paradise
The dream of you and me
Everything will be all right

This precious heart will always be next to you
And become a light to the world
You Light Up My Life
We laugh together, you and I
Everything will be all right

The precious thing in my life
is you, who is always next to me
Yes you, it’s you
You, who always looks at me

The dream that I dreamt since I was young is you
Yes you, it’s you
You, who always looks at me

Teen Top - Let’s Dance! English Translation Lyrics

Teen Top - Let’s Dance! English Translation Lyrics

Ho! You ready? Let’s go!

All the love gathered here cannot go home
ooh ooh ooh
Don’t feel the pressure I love the bumping(?)
ooh ooh ooh

From 12am until the morning sun rises
Dance one, two, step Dance Dance
From the morning sunrise until 12am
Dance Everybody step Dance

ho Don’t stop just dance
Dance like you’re crazy
Don’t feel the pressure just dance
Until this night ends
Everybody dance
Everybody step dance
Don’t leave just dance
Until the morning sun rises

Go shake it, Go shake it
Go shake it, shake it baby, shake it
Go shake it, go shake it
Go shake it, shake it, would you shake it

Stay right now once you’ve set foot in this moment
You cannot runaway from this moment
ooh ooh ooh

From 12am until the morning sun rises
Dance one, two, step Dance Dance
From the morning sunrise until 12am
Dance Everybody step Dance

Don’t stop just dance
Dance like you’re crazy
Don’t feel the pressure just dance
Until this night ends
Everybody dance
Everybody step dance
Don’t leave just dance
Until the morning sun rises

RAP:
Just leave me alone and let my body move
Don’t feel the pressure just shake it
This time show me the common shake
step on the beat Best in the Zero
The night stage begins crazy
The night goes away and the morning comes lady
get you get you get up baby
Let’s get it hot in here

Until 12am
Dance one, two, step Dance Dance
Until the morning sun turns off
Dance everybody step Dance Dance

Don’t rest just dance
Dance like you’re crazy
Don’t feel the pressure just dance
Eh ~ Until this night ends
Everybody dance
Everybody step dance
Don’t leave just dance
Until the morning sun rises

Don’t rest just dance
Dance like you’re crazy
Don’t feel the pressure just dance
Until this night ends
Everybody dance
Everybody step dance
Don’t leave just dance
Until the morning sun rises

Go shake it, Go shake it
Go shake it, shake it baby, shake it
Go shake it, go shake it
Go shake it, shake it baby, shake it
Oh ~

Teen Top - Angel English Translation Lyrics

Teen Top – Angel English Translation Lyrics



Girl You come to me like a dream
I will hold to you like this and will never let go
You are so beautiful to me girl
You’re my ideal girl, and I fell in love with you in the first sight
I’m really happy to meet someone like you
My heart is beating like this

Whoever sees you will say you’re lovely
Whoever sees you will say you’re pretty
One by one are perfect
there’s an angel in my heart
Your pretty face is blinding my eyes
Your bright smile just like a sun
Like a shining star in the night sky
there’s an angel in my heart

Dream This is not a dream, is it?
I feel like I own this whole world
If time stops right now
I wonder how great it will be
Even if time passes, or even if everything changes
I promise, I’ll be on your side

Whoever sees you will say you’re lovely
Whoever sees you will say you’re pretty
One by one are perfect
there’s an angel in my heart
Your pretty face is blinding my eyes
Your bright smile just like a sun
Like a shining star in the night sky
there’s an angel in my heart

Day by day passes
We grown to look more like each other
I keeps on falling for you
Just like a scene in the movie
Like those cool main characters
I’ll give my life to you

I will always give you my smile
I will make you the happiest person
That anyone else could be
I start everyday while thinking of you
My smile stays still all the time
I’m happy, what to do
In the end of this tiring day
You will always stay by my side
I’m feeling thankful everyday, and you become my power
I promise to stay by your side. I will not change
Even if time passes. I love you, I’ll protect you

Whoever sees you will say you’re lovely
Whoever sees you will say you’re pretty
One by one are perfect
there’s an angel in my heart

Your pretty face is blinding my eyes
Your bright smile just like a sun
Like a shining star in the night sky
there’s an angel in my heart
You’re always lovely
You’re always really pretty
Whoever sees you will say you’re perfect
there’s an angel in my heart
Your pretty face is blinding my eyes
Your bright smile just like a sun
Like a shining star in the night sky
there’s an angel in my heart

BoM - Without You English Translation Lyrics

BoM - Without You English Translation Lyrics

I see you waving your hand
And I put a smile on my face
Can you tell that my heart is different from yesterday?

Last night, I stayed up all night
And I was determined to say these words
And now I want to say it all

At one point you came to me
As if you were a magnet and smiled at me
And you stayed by me
Sometimes like a friend
Sometimes like a mother
I loved you crazily, more than anyone in this world
You, who I couldn't have
You, who I loved- you have lived in my heart
So I always cry and I don't know how to leave
I can't... I can never...
I really didn't know back then
I thought it would be ok

Even if I live without you
Even if I eat without you
I thought I could live without you
I thought I could forget all the times that I loved you
As if I would live for a long long time

I wonder if you sometimes think about me too
I wonder if you remember it all like I do
I thought everything would be ok but it's so hard right now
I need to erase, I need to erase it all

Even if I live without you
Even if I eat without you
I thought I could live without you
I thought I could forget all the times that I loved you
As if I would live for a long long time

(As if I would live in fear because you aren't there)

I’m Sorry Cause I love you

You need to be happy, you really need to be happy
Although I have nothing
If you are happy, I will just stay by you and look at you
For a long (long) long (long) time
As if I would live by you forever

For a long long time, by your side

Brave Girls - 툭하면 (Feat. Skull) Romanization

Brave Girls - 툭하면 (Feat. Skull) Romanization


난 너 땜에 잠도 못 자 오늘도
nan neo ttaeme jamdo mot ja oneuldo

비오는 거릴 걸었어 자꾸만 눈물이 나서
bioneun georil georeosseo jakkuman nunmuri naseo
그냥 걷다 보면 너를 잠시 잊을 것 같아서
geunyang geotda bomyeon neoreul jamsi ijeul geot gataseo
소리쳐 펑펑 울었어 (매일 울었어) 니가 너무 미워져 (la-la-la-la)
sorichyeo peongpeong ureosseo (maeil ureosseo) niga neomu miwojyeo (la-la-la-la)
너를 비워낼 수 없는 슬픔이 나를 더욱 힘들게만 해
neoreul biwonael su eomneun seulpeumi nareul deouk himdeulgeman hae

별이 빛나는 밤 / 너와 같이 하고 싶어
byeori bitnaneun bam / neowa gachi hago sipeo
떨리는 이 맘 / 너는 알고 있는지
tteollineun i mam / neoneun algo inneunji

너 왜 툭하면 헤어 지자 하고
neo wae tukhamyeon heeo jija hago
툭하면 꺼지라 말하고
tukhamyeon kkeojira malhago
툭하면 심한 말 하고
tukhamyeon simhan mal hago
제-제-제 멋대로 하고
je-je-je meotdaero hago

널 사랑한단 말이야
neol saranghandan mariya
그만 상처 주란 말이야
geuman sangcheo juran mariya
너무 아프단 말이야
neomu apeudan mariya
왜 툭하면 날 울려 기분 더럽게
wae tukhamyeon nal ullyeo gibun deoreopge

너는 반대로만 하는 청개구리
neoneun bandaeroman haneun cheonggaeguri
이건 해도 너무해 어떻게 어쩜 그리
igeon haedo neomuhae eotteoke eojjeom geuri
여자 맘을 몰라 너무 몰라
yeoja mameul molla neomu molla
하얀 백지 같던 내 맘 시꺼멓게 만들고
hayan baekji gatdeon nae mam sikkeomeoke mandeulgo
넌 나 모른 척 하고 너는 가고
neon na moreun cheok hago neoneun gago

Why why why 내 속을 뒤집어 놔-놔-놔
Why why why nae sogeul dwijibeo nwa-nwa-nwa
너 땜에 나 미쳐 가-가-가
neo ttaeme na michyeo ga-ga-ga
I'mma lil' girl 니 사랑을 기다리는 난, 난 just a lil' girl
I'mma lil' girl ni sarangeul gidarineun nan, nan just a lil' girl

별이 빛나는 밤 / 너와 같이 하고 싶어
byeori bitnaneun bam / neowa gachi hago sipeo
떨리는 이 맘 / 너는 알고 있는지
tteollineun i mam / neoneun algo inneunji

너 왜 툭하면 헤어 지자 하고
neo wae tukhamyeon heeo jija hago
툭하면 꺼지라 말하고
tukhamyeon kkeojira malhago
툭하면 심한 말 하고
tukhamyeon simhan mal hago
제-제-제 멋대로 하고
je-je-je meotdaero hago

I won't cry, I'm alright
I won't cry, I'm alright
내가 너무 아프단 걸 왜 넌 모를까
naega neomu apeudan geol wae neon moreulkka
I won't cry, I'm alright
I won't cry, I'm alright
바보같이 이런 사랑 다신 안 할래
babogachi ireon sarang dasin an hallae

너 왜 툭하면 헤어 지자 하고
neo wae tukhamyeon heeo jija hago
툭하면 꺼지라 말하고
tukhamyeon kkeojira malhago
툭하면 심한 말 하고
tukhamyeon simhan mal hago
제-제-제 멋대로 하고
je-je-je meotdaero hago

Brave Girls - 비가 내리면 Romanization

Brave Girls - 비가 내리면 Romanization

Hey world, they're back!
so so fresh!
It's another hit baby, Brave girls!

24/7 언제나 니 생각뿐
24/7 eonjena ni saenggakppun
24/7 B-B-B-Brave girls
24/7 B-B-B-Brave girls
24/7 이렇게 널 사랑하는데
24/7 ireoke neol saranghaneunde

오늘도 어김없이 햇살이 비쳐와
oneuldo eogimeobsi haessari bichyeowa
내 마음은 초라하게 뛰고 있는데
nae maeumeun chorahage ttwigo inneunde
니가 없는 이 자리 왜 이리 슬픈지
niga eomneun i jari wae iri seulpeunji
태양도 날 보고 비웃는 것 같아
taeyangdo nal bogo biutneun geot gata

시원하게 내 맘처럼 비가 온다면
siwonhage nae mamcheoreom biga ondamyeon
속 시원하게 큰 소리쳐 불러 볼 텐데
sok siwonhage keun sorichyeo bulleo bol tende
널 미워하진 않을 거야 이제는 말야
neol miwohajin anheul geoya ijeneun mallya
난 절대 울지 않아
nan jeoldae ulji anha

이 비가 내리면 (이 비가 내리면)
i biga naerimyeon (i biga naerimyeon)
이 비가 내리면, 이 비를 맞으며
i biga naerimyeon, i bireul majeumyeo
너와의 기억을 난 추억을 난 모두 다 씻고 싶어
neowaui gieogeul nan chueogeul nan modu da ssitgo sipeo

내리는 빗 속에 wash away 우리 같이 했던 기억 throw away
naerineun bit soge wash away uri gachi haetdeon gieok throw away
이 비가 지나가면 아무 일도 없었던 것처럼 살 수 있겠죠 신께 pray
i biga jinagamyeon amu ildo eobseotdeon geotcheoreom sal su itgetjyo sinkke pray
wait to sun comes out and shine 이 비 다음엔 다시 I can smile
wait to sun comes out and shine i bi daeumen dasi I can smile
더 아파하진 않을 거야 나 완전히 널 지울 거야
deo apahajin anheul geoya na wanjeonhi neol jiul geoya

시원하게 내 맘처럼 비가 온다면
siwonhage nae mamcheoreom biga ondamyeon
속 시원하게 큰 소리쳐 불러 볼 텐데
sok siwonhage keun sorichyeo bulleo bol tende
널 미워하진 않을 거야 이제는 말야
neol miwohajin anheul geoya ijeneun mallya
난 절대 울지 않아
nan jeoldae ulji anha

이 비가 내리면 (이 비가 내리면)
i biga naerimyeon (i biga naerimyeon)
이 비가 내리면, 이 비를 맞으며
i biga naerimyeon, i bireul majeumyeo
너와의 기억을 난 추억을 난 모두 다 씻고 싶어
neowaui gieogeul nan chueogeul nan modu da ssitgo sipeo

When the rains fallin' down, when the rains fallin' down
내 눈물이 또 뚝뚝, 빗방울이 또 뚝뚝, 내 어깨가 자꾸 축축 니 생각만 하면
nae nunmuri tto ttukttuk, bitbanguri tto ttukttuk, nae eokkaega jakku chukchuk ni saenggangman hamyeon

Brave Girls - Do You Know (아나요) Romanization

Brave Girls - Do You Know (아나요) Romanization

혼자 생각하고, 나 혼자 의심하고
honja saenggakhago, na honja uisimhago
이러다가 나 정말로 미쳐버릴지도 몰라
ireodaga na jeongmallo michyeobeoriljido molla

어젯밤에 너 뭐했어, 왜이리 연락이 안되니
eojetbame neo mwohaesseo, waeiri yeollagi andoeni
혼자 흥분해서 막말하고 또 다시 후회해
honja heungbunhaeseo mangmalhago tto dasi huhoehae
말하다 말고 끊어버린 전화, 열 받는다고 헤어지자 말한 건 모두
malhada malgo kkeunheobeorin jeonhwa, yeol batneundago heeojija malhan geon modu
거짓인 걸 왜 몰라
geojisin geol wae molla

아나요, 이 아픈 마음을
anayo, i apeun maeumeul
그댄 아나요, 내 사랑을
geudaen anayo, nae sarangeul
내가 얼마나 좋아하는지
naega eolmana johahaneunji
그댈 얼마나 사랑하는지
geudael eolmana saranghaneunji

아나요, 쓰라린 상처를
anayo, sseurarin sangcheoreul
그댄 몰라요, 죽었다 깨도
geudaen mollayo, jugeotda kkaedo
그대 없는 하루하루는
geudae eomneun haruharuneun
내겐 의미 없단 걸 왜 몰라
naegen uimi eopdan geol wae molla

홧김에 뱉어버린 말, I hate you
hwatgime baeteobeorin mal, I hate you
그래 놓고 맘 속으로 외쳐, I love you
geurae noko mam sogeuro oechyeo, I love you
맘에 없는 소리만 하는 나 밤새도록 후회만
mame eomneun soriman haneun na bamsaedorok huhoeman
너 땜에 울고, 너 땜에 웃고
neo ttaeme ulgo, neo ttaeme utgo

난 너만 바라보는 해바라기 Baby boy 오직 너만이
nan neoman baraboneun haebaragi Baby boy ojik neomani
내가 사랑할 수 있는 사람 그대만이
naega saranghal su inneun saram geudaemani
나의 짝, No matter where u are
naui jjak, No matter where u are
난 항상 니 옆에, Baby you're my shining star
nan hangsang ni yeope, Baby you're my shining star



어젯밤에 너 뭐했어, 왜이리 연락이 안되니
eojetbame neo mwohaesseo, waeiri yeollagi andoeni
혼자 흥분해서 막말하고 또 다시 후회해
honja heungbunhaeseo mangmalhago tto dasi huhoehae
말하다 말고 끊어버린 전화, 열 받는다고 헤어지자 말한 건 모두
malhada malgo kkeunheobeorin jeonhwa, yeol batneundago heeojija malhan geon modu
거짓인 걸 왜 몰라
geojisin geol wae molla

아나요, 이 아픈 마음을
anayo, i apeun maeumeul
그댄 아나요, 내 사랑을
geudaen anayo, nae sarangeul
내가 얼마나 좋아하는지
naega eolmana johahaneunji
그댈 얼마나 사랑하는지
geudael eolmana saranghaneunji

아나요, 쓰라린 상처를
anayo, sseurarin sangcheoreul
그댄 몰라요, 죽었다 깨도
geudaen mollayo, jugeotda kkaedo
그대 없는 하루하루는
geudae eomneun haruharuneun
내겐 의미 없단 걸 왜 몰라
naegen uimi eopdan geol wae molla

그대만을 사랑해, 이게 나의 맘인데
geudaemaneul saranghae, ige naui maminde
왜 그리 멍청하게 너는 딴 곳만 쳐다보니 너는
wae geuri meongcheonghage neoneun ttan gotman chyeodaboni neoneun
미칠 것만 같아, 너 땜에 내 속이 다 타버렸어
michil geotman gata, neo ttaeme nae sogi da tabeoryeosseo
돌아선 그대 맘을 잡고 싶어 난
doraseon geudae mameul japgo sipeo nan

Sabtu, 30 Juli 2011

Celcom Xplay 2011


XPLAY is back for another year and it promises to bring the hottest and liveliest events that will rock your world. From local to international acts, you’ll get nothing but the best performers to entertain and bring your nights to life!

XPLAY Party
Location : Opera Sunway Pyramid
Date : 30 July 2011
Time : 7pm till late night

This year, the XPLAY parties will be even more massive. Featuring the coolest DJs and hottest BANDS, your partying experience will be taken to a new level. Both popular and undiscovered bands will rock the stage and will get your head banging. You’ll also be partying to the tunes of international, regional and local DJs spinning and mixing the freshest sounds – to get you dancing the night away.

This year XPLAY 2011 featuring :

Funky Kopral (Indonesia) - One of the hottest, chart-topping bands from Indonesia currently and is now a popular band amongst youth that won many awards in 2011

Estranged - Local band that have performed in various events in Malaysia as well as regionally and have won prestigious local awards

Project Pistol - Consists of respected local musicians including Edrie Hashim. Project Pistol has the reputation of being able to perform any song! That's cool!

Wicked Aura (Singapore) - An international band with 12 members and this is gonna be their first time performed live in KL and their fans will be hungry to finally catch them here!

Do note that Matt Alfords & MC Vibe will also be rockin’ the party! That night will also be the night of UOX Battle ’11 Finale – the top 5 bands rock it out for the grand prize of cash + a recording contract!

Berhentilah daripada mengutuk Arwah Mohd Ashraf Hafiz lagi!

Salam semua

Hari ni kita semua dikejutkan dengan kematian Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz, yang gagal dalam permohonannya menukar nama kepada Aleesha Farhana. Inalillah. Moga rohnya dicucuri rahmat. Itu takdir bagi Ashraf. 


Tapi, kita yang hidup ni tak perlulah mencerca dan mencaci arwah lagi. Biarlah itu semua sebagai urusan dia dengan Yang Maha Esa. Kita tak berhak untuk menghukumnya. Jadikan kisah Ashraf sebagai teladan buat kita semua. Mana tau, di saat akhir nyawanya dia telah bertaubat dan taubatnya diterima. Itu semua kan kuasa dan rahsia Allah. 

Ni semua gara-gara aku terjumpa satu post dari seorang blogger yang pedas mengkritik dan mencerca arwah. Astagfirullah. Mengucap panjang aku bila baca setiap perkataan yang ditulis. Memang betul, apa yang pernah arwah lakukan semasa hayatnya salah disisi agama, tapi Layakkah kita untuk menghukum arwah? Pasti ke kita ni masuk ke syurga? Dan sekarang, jika dia mengutuk arwah, bukankah itu dosa kerana membuka aib seorang yang telah meninggal dunia? Pada aku blogger tersebut sangat keterlaluan. Hormatlah perasaan keluarga arwah yang baru kehilangan anak mereka. Biarkanlah Allah menghakimi arwah. Kita tak layak sebab kita sesama hamba-Nya. 

Sekali lagi kita semua sebagai blogger, perlu menjaga adab, tatasusila serta setiap butir kata yang kita tulis pada blog kita. Jangan sakiti hati orang lain. Hormatlah mereka. Yang paling penting, jangan sesekali membuka apatah lagi menyebarkan aib orang lain. Sebagaimana Rasulullah pernah berpesan: 


Dari Ibnu Umar radhiallahuanhu berkata, Rasulullah SAW menaiki mimbar lalu berkata dengan nada suara yang tinggi, lalu bersabda, Wahai manusia yang masuk Islam dengan lisannya, dan tidak memasukkan iman (sepenuhnya) dalam hatinya, janganlah mencerca muslim lain, jangan memalukan mereka, jangan mencari keaiban mereka, kerana sesungguhnya barangsiapa yang mencari keaiban saudara seislamnya, maka Allah akan turut menuruti keaibannya, dan siapa yang Allah turuti keaibannya, akan dibukakan walaupun dalam tempat persembunyiannya..

Aku sangat-sangat insaf dengan perkara yang berlaku pada arwah dan mendoakan semoga arwah dicucuri rahmat. Sesungguhnya kematian itu pasti dan salam takziah dari aku buat keluarga Mohd Ashraf Hafiz. Al-Fatihah.



p/s: Maaf, aku tak akan bagi link post blog tersebut. Supaya aku tak dapat share 'dosa' blogger itu. Moga dia  menyesali perbuatannya.

Waktu Berbuka Puasa dan Imsak di Malaysia 1432H / 2011

Berikut adalah jadual waktu imsak dan berbuka puasa pada bulan Ramadhan bagi setiap negeri dan kawasan-kawasan di seluruh Malaysia untuk tahun 1432H/2011. Disamping itu dapatkan 30 koleksi wallpaper ramadhan untuk paparan PC anda. Selamat Berpuasa Kepada Semua Umat Islam.

*klik untuk memuat turun

BIL
NEGERI 
ZON
1   
MELAKA
MELAKA
2 JOHOR
3 PERAK
4   SARAWAK
5 SABAH
6 TERENGGANU
7 KELANTAN
8 SELANGOR
9 PAHANG
10
WILAYAH PERSEKUTUAN
11
WILAYAH PERSEKUTUAN
LABUAN
12
PERLIS
PERLIS
13 NEGERI SEMBILAN 
14 KEDAH
15
PULAU PINANG
PULAU PINANG
Sumber | Pengurusan Fatwa, Jakim dan islam.gov.my

Blog Archive